Hedda Mae // Trondheim Konsertkollektiv // March 20 at Lokal

Bergens nye popkomet heter Hedda Mae. I fjor gjorde hun sin Trondheims-debut under Trondheim Calling, slapp sin debut-EP «Introducting Hedda Mae» og ble omtalt som «2020s friskeste popnykommer» av Dagens Næringsliv. Pangstarten på året fikk en bråstopp og akkurat i det hun skulle ut å turnere for første gang, måtte alt settes på pause på grunn av koronapandemien.


Hedda Mae satt seg likevel ikke hvilemodus, men gikk rett tilbake til skrivestudioet. I 2021 gjør hun seg klar for sin neste utgivelse i det som skal bli en EP-triologi, og første låt «Take It Or Leave It» er allerede ute!


Hedda og produsent/co-writer Benjamin Giørtz fortsetter å leke med det musikalske uttrykket og har re-oppdaget 90-tallet med inspirasjon fra artister som Justin Timberlake, Sugababes, Britney Spears og Nelly Furtado. Med fargerik pop-energi, teft og groove, i det som er en unorsk og leken sjangerblanding, har hun allerede bevist hva hun kan levere fra scenekanten, og nå er tiden inne for å fortsette der hun slapp i 2020!

20. mars ser du morgendagens stjerne på Lokal Klubb!


Aldersgrense 20 år.


Info: https://www.facebook.com/events/476729470398581

Tickets: Sold Out!
2 views0 comments

Have something to share, any questions or just want to get in touch? Don't hesitate to reach out and we'll get back to you as soon as possible.

© 2021 The List Media AS // Krambugata 2, 7011 Trondheim // editorial@thelist.no // +47 451 35 877

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram