Steder å Henge

Enten du er 'ny' eller 'gammel' i byen, vi på The List vil sørge for at du vet nøyaktig hvor du skal dra for å henge i Trondheim. Pakk litt mat, din familie eller venner og prøv disse utendørsrommene neste gang du leter etter et sted å slappe av og koble av. I den sanne formen for det norske ordtaket "det er ikke noe som heter dårlig vær, bare dårlige klær", sjekk vår liste over skjulte steder for uventede øyeblikk på egen hånd eller med venner, eller til og med bare for å slå av en prat eller dele en grill.

Lademoparken

Du finner denne plasseringen rett utenfor sentrum, på vei til Lade. Lademoparken har mange grønne områder og er perfekt for en grill med venner. Det er nærbutikker og både hurtigmat og mer eksklusive restauranter i nærheten, inkludert Taqueros som har flott take-away. Det er også ved siden av Svartlamon, en av de kjøligere delene av Trondheim som ble omtalt senere i bladet i vår artikkel om UFFA.

Festningen

Hvis du liker en god festivalstemning, er Festningen (i godt vær) stedet for deg. Gå rett oppoverbakke fra Bakklandet, så går du ikke glipp av det. Spacy, og alltid fylt med blomstrende musikk og forskjellige røykegriller om kvelden. Her kan du også vandre rundt i en av Trondheims gamle festninger fra 1600 -tallet, Kristiansten Festning. Ta mat og drikke fra Joker, det er en nærbutikk som ligger like ved parken også.


Brattøra

Dette er et relativt nytt distrikt i Trondheim som fremdeles opprettholder et slags industrielt preg. Brattøra ligger like ved sjøen og har gratis solstoler hvor du kan slappe av, slikke sol (når det er ute) med en uslåelig utsikt. Her kan du også bade i fjorden ved Ila Sjøbad, som er et utendørs svømmeanlegg som er åpent året rundt. Området er komplett med utendørs griller, restauranter og ferger som tar deg til den andre siden av fjorden.


Finalebanen


Vandre inn i Finalebanen, like ved St. Olavs Hospital. Denne store parken tilbyr mange treningsfasiliteter gratis. Her kan du trene med en rekke utendørs treningsutstyr, spille fotball, volleyball, basketball, og det er også gode utendørs skateboardfasiliteter. I tillegg til dette er det et lite skap med bøker å lese gratis.Høyskoleparken

Rett under den eldste delen av NTNUs hovedcampus, Gløshaugen, og over Studentersamfundet finner du en stor park med vedlikeholdt gress der studenter henger i små grupper som kan ende opp med å slå seg sammen til større utendørs fester. Høyskoleparken er på mange måter den optimale parken for studenter, hvor du kan fullføre timene dine på Gløshaugen og gå rett til Høyskoleparken for å henge og møte mennesker.


Ilaparken


På vei til Byåsen og Bymarka (byens skog) finner du Ila og Ilaparken. Med sin vakre natur, mini-zip-line har den en perfekt beliggenhet nær sjøen, byen og skogen. Ilaparken har også en stor sving- og fotballbane. Hvis du liker en god spasertur, er Ila det perfekte stedet.

0 comments