top of page

11 Grunner til å Besøke Lager11 (ad)

Ny Høst åpninstider: Søndager: 13-20 Onsdager: 11-13

Torsdager&Fredager: 16-23

Lørdager: 12-23


Dette samfunnsbaserte knutepunktet er en del av Sluppens visjon for å skape et nytt og levende nabolag i byens forlengelse av sentrumskjernen, fra Junkyard til Junction.

Lager11 har blitt beskrevet som et sted å huske. Ved å ta en bottom-up-tilnærming, har eiendomsutviklere slått samfunnsarrangører med hell formet et sted som innbyggerne i nærheten er stolte over å hevde som en del av "hetten". Med den hensikt å trekke mennesker i alle aldre til dette nye rommet, markedsførings- og kommunikasjonsdirektør, ønsker Mette Moen Baatvik å skape en internasjonal følelse og "utvide besøkendes tankesett om hva Trondheim er, og hva det potensielt kan være". Alt dette med et mål om å "gjøre Trondheim større".


Lager11 ble raskt et landemerke i Trondheim, og feiret nylig sitt første driftsår 13. juni. Lager11 tilbyr 8 matboder, en kaffe- og dessertbod og en bar, og tilbyr alt fra autentisk indisk karri til chilenske empanadas til kinesiske dumplings. De har lykkes med å navigere gjennom den tøffe perioden av pandemien, men klarte likevel å utvide alternativene for matboder og trygt huse, koordinere, arrangere og inspirere mange arrangementer og popup-vinduer. Du kan bestille dine egne arrangementer direkte, eller tilfredsstille dem med forslagene dine. Aktiviteter før og etter åpning har inkludert Sluppenfest, Kosmorama filmfestival, konfirmasjoner, sirkusskoleforestillinger, designmarked, DJ -kvelder og teaterforestillinger fra unge debutanter.


Kjeldsberg og Lager11 har fokusert sin samarbeidskunst i byutviklingsplaner, men er åpne for forslag og lar eksperimentering av ideer, som deres nye konsept etter fredag, vokse til permanente tilbud. Lager11 er et drevet knutepunkt som legger til rette for partnerskap fra et mylder av lokalsamfunn, inkludert nye internasjonale innbyggere og innvandrere som ønsker å dele sin kjærlighet til mat fra hjemlandet med storregionen Trondheim - til FNs senter for dyktige mål og Smart City -prosjekter - til kunstsamarbeid med videregående elever fra Thora Storm.


“Lager11 har skapt enorme muligheter for oss, slik at vi kan etablere oss i mat- og drikkeindustrien. Den fungerte som en startskive, som gir opplæring og sertifisering og hjelper oss med å lage maten vi elsker, for flotte mennesker. Hvis jeg hadde en anbefaling til folk som kommer ut av COVID-19, ville det vært: nyt livet ditt! Besøk Lager11!” -Toan, fra Bui Bai Vietnamese

For å feire 1-årsdagen, har vi samlet en liste over de beste grunnene til å besøke Lager11-det er så mye mer enn en mathall.

1. God mat fra verden rundt

Photo: Camilla K Nilssen

Med 8 boder og en bar med alt fra syriske salater til nudelsuppe dampede boller og gode bryggerier er dette et sted hvor hele familien kan bli enige om et måltid. For ikke å nevne det er det eneste stedet i Trondheim som får ekte polsk perogi! Morsomt faktum.


2. Inkluderende vibes

Photo: Bennet/Lager11

Folk er flotte og kommer fra hele verden. Det er ikke lett å flytte til et nytt land. Lager11 har skapt et fysisk rom som binder nykommere og gir dem muligheten til å trene, bli akkreditert og etablere små bedrifter for å forsørge familiene sine. I tillegg er alle veldig hyggelige!

3: DJ Fredager

Photo: Lea Maria Sjøblom

For alltid på jakt etter et godt etterarbeid inviterer Lager11 gjester Djs for de kommende månedene til å bidra til å bygge en god atmosfære. Sykle over etter en dag med timer på fredag kveld, eller bli med kolleger på terrassen etter jobb. Beliggende tvers over gaten fra NTNUs eksamenssenter gir det perfekte stedet for "Post-exam Chill" -arrangementer som skal lanseres i november.


4: Francis Café

Etter mye etterspørsel har Lager11 introdusert en ny kaffe og et velsmakende boble-vaffel ørkenkonsept. Du kan bestille ‘Heia Norge!’ Med iskrem, ‘amerikaneren’ med Oreo-kaker og iskrem, eller gå vilt og bestille ‘Karibien’ med mangosorbet og frukt. Denne boden er en arbeidsgiver med like muligheter, og hjelper mennesker med å integrere seg i det lokale arbeidslivet gjennom praksisplasser.

5. Foreldre og barnemixer

Photo: Kine H Ravndal

Basert på forslaget fra en lokal matbodoperatør, har Lager11 lansert et foreldre- og barnemøte, eller "fødselspermisjoner" på onsdager fra kl. 12.00. Bli med på babysang, snack-time og chatter.

6. Blackbox

Dette er en fullt funksjonell og utstyrt lyd og scene for ditt neste arrangement. Sett på ditt neste kunstarrangement, spill en liten konsert eller inviter 200 av dine nærmeste venner til bursdagsfesten din.

7. Innsiktsprosjekt

Photo: Håkon Mjøs

En avslappet åpen scene og mikrofonkveld som lar deg få førstehåndskunnskap om hva som skjer i byens kunst- og kulturspekter. Her kan du dele litt poesi, tanker eller uttrykk, i en domfellessone.


8. Morsomme aktiviteter

Photo: Camilla K Nilssen

Det siste året har det blitt arrangert en rekke festivaler og arrangementer, for eksempel: konserter, musikkbingo, DJ -kvelder, vintagemarkeder, klær og byttearrangementer, ingeniørverksteder for ungdom og mer.

9. Design

Photo: Camilla K Nilssen

Lager11 er en tidligere fabrikk. I dag ser det ut som en fabrikk fylt med innhold og mennesker. Hvis du vandrer rundt i området, kan du snuble over rester fra en tid som er ført inn i nåtiden. Enten det er et kunstmaleri laget av studenter, eller de originale industrielle lampene fra et århundre tidligere som har blitt pusset opp til noe fargerikt og kult. Ta en titt rundt, det er alltid noe nytt.


10. Arbeidsområde for kulturindustrien

Photo: Håkon Mjøs

Lei et skrivebord på kontorområdet i andre etasje, hjemmet til en rekke frilansere og små bedrifter som opererer i kulturgrenen. Du kan bare finne din neste partner!

11. Åpen for samarbeid

Photo: Robert Evensen

Lager11 er på jakt etter personer med ideer som ønsker å koordinere popup-vinduer, arrangementer, idémyldringskonsepter eller bare bli kreative.

*Gode nyheter! Visit Lager11 har inngått forlengede avtaler med Tier om å utvide rekkevidden til den elektriske scooteren til Sluppen, så vel som Wolt, som vet leverer til Sluppen og gjerne vil betjene hjemmeleveringsmåltidet ditt bestilt fra Lager11.


コメント


bottom of page